Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Erotski merač u Vrnjačkoj banji Ned 22 Jul 2007, 08:03 | |
| Erotski merač u Vrnjačkoj banjiZahvaljujući „domaćim” Kinezima koji su projektovali spravu za merenje dužine i obima penisa, posetioci Vrnjačke banje za svega 50 dinara mogu da isprobaju ovu neobičnu turističku ponudu, prenosi „Glas javnosti”. Iako se ne zna kako se ovaj aparat zove na kineskom, naprava je smesta dobila svoje srpsko ime - ku*ometar! Ovom obogaćivanju turističkog asortimana Vrnjčani mogu da zahvale lokalnim Kinezima, koji su „projektovali” ovu jedinstvenu spravu za merenje dužine i obima penisa. Reč je o kartonu na kom su izbušene rupe različitih veličina. Sve što muškarac treba da uradi, jeste da stavi svoj penis u otvor odgovarajuće veličine. Sprava se može nabaviti u radnjama u strogom centru Banje. Jednu takvu radnju drži kineski bračni par. Nude ga po povoljnoj ceni, uz opančiće, lončiće sa pozdravima iz Banje, lepeze... Par starijih žena radoznalo zagleda „merač muškosti”, i snebiva se da ga ponudi svojim muževima. „Šta će mi kartonsko čudo, imam ja svoje metode da sve saznam, pa i da li je bio veran”, kaže jedna Valjevka. Kineskinja koja drži radnju nije oduševljena zagledanjem i pipkanjem robe, pa kratko odbrusi „Hoćeš, nećeš, zdravo”! Tako po čitav dan. Svi zagledaju spravu od kartona sa četiri izrezana rupe, različitog prečnika i centimetrom u dnu. Da se izmeri „fi” muške alatke i proveri dužina. Za svega pedesetak dinara. Jedna sredovečna dama čak je šokirala svoju prijateljicu, kada je rekla da joj trebaju dva komada! „Jedan je za Životu, a drugi... zini da ti kažem”, misteriozno je dodala. (Mondo) | |
|
Tatoo Moderator
Broj poruka : 35 Godina : 57 Localisation : Kragujevac Datum upisa : 18.07.2007
| Naslov: Re: Erotski merač u Vrnjačkoj banji Ned 22 Jul 2007, 09:16 | |
| - Lauda ::
- Jedna sredovečna dama čak je šokirala svoju prijateljicu, kada je rekla da joj trebaju dva komada! „Jedan je za Životu, a drugi... zini da ti kažem”, misteriozno je dodala.(Mondo)
e, jbg morao sam da bušim manju rupu. Života | |
|