Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro - laku noć

Ići dole 
+2
enigma
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro - laku noć - Page 39 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:29

pp mi nije stigao ... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:35

stigao je...malo gledam, a ako i ne znam čitati razumijem objašnjeno Smile Čovjeku kad treba pomoć hvata se i za slamku, pa tako i ovo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:39

Idem na kapucino 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:40

uživaj Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:43

Ma išo u kuhinju po njega. Sin bio dobar pa složio Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:45

gradski-seljak ::
Ma išo u kuhinju po njega. Sin bio dobar pa složio Very Happy

mogao ti sin i donijeti 43
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:46

Very Happy Very Happy to sam ga i ja pito, al osto bez odgovora.
Evo nam i gazde. Dobro veče.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:50

valjda je napokon nešto pojeo...mislim Lauda Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:51

susjeda ::

Valjda je. Trga se od posla.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:53

Vid otišo!!!!! ni slova.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:54

I ja sam razmišljala o njemu...od ranog jutra radi...Lauda daj uspori malo, misli malo i na sebe.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:55

lily ::
eto , barem je utoliko lakše što ga ne boli , nešto dobro u zlu
moram sad ići , grijati se i piti lijekove , čitamo se sutra
ostajte mi dobro Twisted Evil

Brzo ozdravljenje želim
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:56

I ja sam razmišljala o njemu...od ranog jutra radi...Lauda daj uspori malo, misli malo i na sebe.

Mogu ti reći da sam danas o tome upravo razmišljao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:57

Ma mi kontaktiramo. Al po meni šta je previše previše je. Uspori malo i toćno misli mali i na sebe.
Ujutro od 5,00 pa do neke dobe naveče, mora to puknut. Nemra se tako dugo.Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:57

Sam sam sebi nabio tempo da se jutri jedva prepoznam u ogledalu... Sad
Odlučio sam da za Božić uzmem slobodan dan i da se kao čovek odmorim... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 21:58

Lauda ::

Mogu ti reći da sam danas o tome upravo razmišljao

i ??? ćeš stati na vrijeme ???
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:01

Definitivno ču morati naći još nekog da mi pomogne u poslu i da podelim obaveze da bih mogao malo normalnije živeti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:01

Sam sam sebi nabio tempo da se jutri jedva prepoznam u ogledalu... Sad
Odlučio sam da za Božić uzmem slobodan dan i da se kao čovek odmorim... Crying or Very sad

Neznam šta bi ti reko za ovo !!??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:05

Definitivno ču morati naći još nekog da mi pomogne u poslu i da podelim obaveze da bih mogao malo normalnije živeti.

Ako ti posao ide dobro, ne vidim razlog zašto ne zaposliš nekoga. Nemoj se naljutiti ali od jutra do mraka previše je...ono što gubiš nikakvi novci ne mogu zamijeniti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:10

Bony dobrro veče 51)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:12

Ako ti posao ide dobro, ne vidim razlog zašto ne zaposliš nekoga. Nemoj se naljutiti ali od jutra do mraka previše je...ono što gubiš nikakvi novci ne mogu zamijeniti.

jbg tek sada vidim da čovek može imati bolje prijatelje u virtuali nego u realy....
Niko se od mojih prijatelja iz r.l. nije setio da mi to kaže osim supruge koja mi je stvarno pravi prijatelj...i mlađe kćerke koja stalno kuka kako se nije naigrala samnom. Sad
Ovoga trenutka sam definitivno odlučio da nađem nekoga i da ga zaposlim tj. već imam ideju ko bi to mogao biti

Hvala Vam Prijatelji, iskreno iz srca

I vidite...zanimljivo je to ali vas se često dok radim druge poslove setim !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:12

Večer Smile
Evo me opet Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:15

Samo ti dojdi 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:15

Dobra vam večer, evo i mene...al ne za dugo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 EmptyUto 26 Dec 2006, 22:17

Samo ti dojdi 8)

Do malo prije su bili brat i šogorica sa klincem kod mene. Mali je hiperaktivan i mislim da sam skinula 2 kg dok sam jurila za njime Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 39 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro - laku noć
Nazad na vrh 
Strana 39 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Sve sto je dobro za Rusiju dobro je i za Srbiju

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: