Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro - laku noć

Ići dole 
+2
enigma
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro - laku noć - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:42

aja ::
susjeda ::
Je, rekao mi je...zato sam ja sad tak pametna. Dobro jutro - laku noć - Page 33 Holidays_8

baš i nisam nešto presretna, ali tako sam isplanirala...isto poduža priča Very Happy

Ja još patim za svojom nokiom... 26

ja više za svojim brojem...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:46

Je, rekao mi je...zato sam ja sad tak pametna. Dobro jutro - laku noć - Page 33 Holidays_8

baš i nisam nešto presretna, ali tako sam isplanirala...isto poduža priča Very Happy

Imaš novi broj?? Dobro jutro - laku noć - Page 33 EekDobro jutro - laku noć - Page 33 EekDobro jutro - laku noć - Page 33 Eek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:48

[quote="susjeda"]
gradski-seljak ::
[img]<A class=postlink href="http://imageshack.us" target=_blank>pirat tvoj vrh je dobar za razliku od mog i Ajinog Very Happy

Da ravan, al rijedak ......Laughing
Evo me tu sam. Dok otpratili goste (djeca). Ostali mi "mladi" sami, a moram stavit još moje dvije kuglice ........Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:48

Imaš novi broj?? Dobro jutro - laku noć - Page 33 EekDobro jutro - laku noć - Page 33 EekDobro jutro - laku noć - Page 33 Eek

ahaaa...i još ni nakon deset dana nisam nikog obavijestila Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:49

[quote="gradski-seljak"]
[img]<A class=postlink href="http://imageshack.us" target=_blank>pirat tvoj vrh je dobar za razliku od mog i Ajinog Very Happy

Da ravan, al rijedak ......Laughing
Evo me tu sam. Dok otpratili goste (djeca). Ostali mi "mladi" sami, a moram stavit još moje dvije kuglice ........Very Happy

da t nije i njih neko ukrao ? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:50

Sram te bilo silvija...ja bi poslala poruku na stari broj..

Gradski, pa ne valjda i tvoje kuglice?? Ne trebaju ti više?? Dobro jutro - laku noć - Page 33 Eek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:51

Sram te bilo silvija...ja bi poslala poruku na stari broj..

Gradski, pa ne valjda i tvoje kuglice?? Ne trebaju ti više?? Dobro jutro - laku noć - Page 33 Eek

provjerim još tu i tamo i stari broj, ali grozim se moba kojeg su mi uvalili za korištenje tog broja pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyNed 24 Dec 2006, 23:56

Ma u jednoj vreći bio bor i sve za kićenje. E to maznuli, pa danas trčimo po drugi i nađemo ovaj rijedak.
Pa to su MOJE kuglice. A stavljam ih svake godine i njih posebno čuvam. A trebaju, trebaju.Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:00

Ma u jednoj vreći bio bor i sve za kićenje. E to maznuli, pa danas trčimo po drugi i nađemo ovaj rijedak.
Pa to su MOJE kuglice. A stavljam ih svake godine i njih posebno čuvam. A trebaju, trebaju.Laughing

Gazda nikad nije stavil svoje kuglice na bor..Dobro jutro - laku noć - Page 33 A005

al mi da ponekad da se igram s njima. 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:00

što neće sve ukrasti :scratch:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:01

Gazda nikad nije stavil svoje kuglice na bor..Dobro jutro - laku noć - Page 33 A005

flower flower flower
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:02

Idem malo dolje, jura će doć..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:03

Idem malo dolje, jura će doć..

ideš se igrati??? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:06

Evo i mene...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:08

jura ::
Evo i mene...

naučila me Aja kako prebacivati slike i pjesme tj. kako povezati mob i komp usb kablom... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:11

Kuglice kuglice. A valjda iga biljar Laughing Laughing

Društvo napuštam vas. Došo mi šogor sa gospođom, malo da pročavrljamo pa na polnoćku.

Još jednom svima blagoslovljena ova noć, a i sve buduće noći i dani.

Lijep pozdrav svima. Do čitanja sutra (il poslije ponoći)51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:13

Kuglice kuglice. A valjda iga biljar Laughing Laughing

Društvo napuštam vas. Došo mi šogor sa gospođom, malo da pročavrljamo pa na polnoćku.

Još jednom svima blagoslovljena ova noć, a i sve buduće noći i dani.

Lijep pozdrav svima. Do čitanja sutra (il poslije ponoći)51)

Gradski i tebi sve najbolje za Božić!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:15

ja idem samo malo protegnuti noge...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:16

jura ::
Evo i mene...

naučila me Aja kako prebacivati slike i pjesme tj. kako povezati mob i komp usb kablom... Smile

Wa wa weee wa..Very Happy:D:D
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:30

flower flower flower

56 56 56 56 56 56 56 56 56 56
56 56 56 56 56 56 56 56 56 56
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:42

Laku vam noć i lepu ponoćku vam želim ....
Bio sam na ponoćki u Omišu i Herceg Novom i lepe utiske nosim sa obe.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:44

Lauda ::
Laku vam noć i lepu ponoćku vam želim ....
Bio sam na ponoćki u Omišu i Herceg Novom i lepe utiske nosim sa obe.

Hvala i do čitanja...i ja idem...nebrem vise...spava mi se... Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:46

Hvala Lauda i laku noć obojici Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:51

Laka vam noć
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 EmptyPon 25 Dec 2006, 00:55

Evo me natrag.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro - laku noć   Dobro jutro - laku noć - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro - laku noć
Nazad na vrh 
Strana 33 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Sve sto je dobro za Rusiju dobro je i za Srbiju

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: