Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe...
3 posters
Autor
Poruka
Gost Gost
Naslov: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pet 01 Dec 2006, 00:34
Kako i naslov govori svakom kome trebaju albumi nek se javi pa cemo vidit sta se da srediti...ja bih htio recimo nabaviti cjelu diskografiju grupe The doors...
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pet 01 Dec 2006, 00:37
Ohooooooo i ovde ti mogu pomoći
deki Moderator
Broj poruka : 405 Datum upisa : 29.11.2006
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pet 01 Dec 2006, 04:05
Pa ,ako je neko zainteresovan nek se javi,rado cu mu izaci u susret
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Uto 26 Dec 2006, 15:45
Ima li tko doma nesto od Simona&Garfunkla? Aja je veliki fan a meni se zbrisl album
CicaVestica Cica The Vestica
Broj poruka : 70 Datum upisa : 16.02.2007
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Feb 2007, 20:59
Fali mi sve... od Karunesh-a...Ako neko ima nek digne dva prsta
deki Moderator
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:04
zna li neko kako se zove Hrvatska grupa koja peva pesmu;Bajat lebac ne mogu da nadjem,a cuo sam pesmu i bas mi se svidja
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:20
deki ::
zna li neko kako se zove Hrvatska grupa koja peva pesmu;Bajat lebac ne mogu da nadjem,a cuo sam pesmu i bas mi se svidja
nemam pojma.nisam nikada čula.baca mi na vatrogasce.
deki Moderator
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:22
paloma 051 ::
nemam pojma.nisam nikada čula.baca mi na vatrogasce.
pesma je u rege ritmu,i bas je luda
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:23
pokušat ću naći sad nemam vremana moram radit
deki Moderator
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:26
sjekač ::
pokušat ću naći sad nemam vremana moram radit
unapred hvala
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 16:56
deki jel ima ovih riječi u pjesmi
Citat :
cik pogodi sta imam za veceru
bajat lebac bajat lebac
njam njam njam njam
jos da imam dzema
da na leba
stavim njega
joj joj joj joj
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 17:01
pa to sam i ja našla.ali nigdje ne piše tko izvodi
deki Moderator
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 17:02
sjekač ::
deki jel ima ovih riječi u pjesmi
Citat :
cik pogodi sta imam za veceru
bajat lebac bajat lebac
njam njam njam njam
jos da imam dzema
da na leba
stavim njega
joj joj joj joj
bravo,ta je daj neki link da skinem
Gost Gost
Naslov: Re: Ovo je tema za sve kojima fale neki albumi neke grupe... Pon 19 Maj 2008, 17:17
daj probaj ovdje vidi koji nik je to pisao pa dalje kontaktiraj nik je cooler master