Koliko dugo sam bio na NC znaju kaaa i balo...koliko napada i ružnih reči sam primio na samom forumu zna mnogo više ljudi...koliko prljavih i pretećih pp-a sam primio znam samo ja.
Hvala vam na druženju...
Nikoga neću moliti jer svi imamo izbor.
Ne verujem sada da je iko ikada shvatio ozbiljno sve prepiske koje su na NC upućivali razni tipovi lično meni i koje sam ja stoički primao...Ne tražim i nikada od vas neću tražiti da morate tako da primate bilo kakve provokacije od strane bilo kog Srbina kao što sam ih tada ja primao od raznih Hrvata.
Samo tri - četiri dana nisam bio ovde i nisam svestan šta se desilo...no to je stvar analize.
Pozdravljam sve dobronamerne koji su bili ovde i želeli da daju doprinos, takođe pozdravljam sve one koji su tu bili da bi bili, ovaj će forum živeti i dalje bez obzira da li se nekome to sviđa ili ne, ja ću sigruno odstraniti sve one koji su prekršili osnovna i malobrojna pravila foruma.
Ukoliko i bude malo utihnuo ovaj forum, to će biti samo do onog trenutka dok novi i svesni ljudi sa ovih prostora ne zažele da pišu BEZ CENZURE.
Takvih će uvek biti i kod vas i kod nas...
Žao mi je što su u vašim pogledima uključena samo ''kratka svetla'' izgleda da je mnogima pokvaren ablender pa ne mogu da prebace na ''duga''
Svih pedesetak ustaša koji su obitavali (stalno ili povremeno) na NC nisu me uspeli odvratiti od ideje slobodne reči....koliko sam upravo shvatio vama nije to ideja nego da li je neko četnik ili nije...
Ja lično ovde ne podnosim radikale ali ih uvek saslušam i čak sam uredno član njihvoog foruma na kojem mogu saznati na koji način razmišljaju...i na kraju šta žele i šta im je cilj.
Isto tako...na NC sam takođe uvek analizirao šta žele extremi i ostali...
Ukoliko mislite da je samo vaša reč slobodna...DIVIM VAM SE.
Iskreno vam želim sve najbolje u životu
Lauda