Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,truć...

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,truć... - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:36

susjeda ::
Question više i ne nadam da će nas biti više Sad

Ni ja...gladna sam Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:38

Rolling Eyes kaže mi da sam škrta Neutral imamo šest ili sedam vrsta čajeva , a nema više šipka i sad sam ja kriva Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:38

aja ::

Ni ja...gladna sam Sad

kako možeš doći gladna clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:41

Ni ja...gladna sam Sad

kako možeš doći gladna clown

A tak...tolko su me raspizdili da razmišljam o jednoj žustroj šetnji. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:42

opet farao kakvoj sad šetnji ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:45

opet farao kakvoj sad šetnji ? Crying or Very sad

Pa šetnji...da se malo razluftam jer ću eksplodirat Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:48

a što ću ja ??? Rolling Eyes jesi gledala dnevnik ? Vjetar u Požegi što je napravio...e mene je uhvatilo na putu , mislila sam da je smak svijeta Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:51

a što ću ja ??? Rolling Eyes jesi gledala dnevnik ? Vjetar u Požegi što je napravio...e mene je uhvatilo na putu , mislila sam da je smak svijeta Neutral

Ma nejdem nikam...papam Smile

Nisam gledala dnevnik več dugo, jer je u to vrijeme zabranjena ljubav Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:53

odmah bolje predeš pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:56

odmah bolje predeš pirat

A znaš kaj papam?

Došla mi želja...margarin i domaća marmelada od jagoda na kruhu....i mlijeko. Mljac. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:57

odmah bolje predeš pirat

A znaš kaj papam?

Došla mi želja...margarin i domaća marmelada od jagoda na kruhu....i mlijeko. Mljac. 8)

to i ja volim Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 21:59

odmah bolje predeš pirat

A znaš kaj papam?

to i ja volim Razz

Idem si namazati još jedan kruh...sva se lijepim Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:01

a ja neka slinim elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:02

To ti je za one rum kocke jučer Bla,bla,truć... - Page 32 Belj
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:10

Moje drage dame .... dobro veče rabbit 3
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:11

To ti je za one rum kocke jučer Bla,bla,truć... - Page 32 Belj

danas ću sladoled bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:12

Lauda ::
Moje drage dame .... dobro veče rabbit 3

Bla,bla,truć... - Page 32 288334 Bla,bla,truć... - Page 32 288334 Bla,bla,truć... - Page 32 288334
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:12

Sad Sad Sad Idem u krevet a radim od 01 00 h Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:14

Sad Sad Sad Idem u krevet a radim od 01 00 h Sad Sad Sad Sad Sad

Znala sam da neće dugo trajat Question

Evo pozdrav Bla,bla,truć... - Page 32 U075 Bla,bla,truć... - Page 32 U075 Bla,bla,truć... - Page 32 U075

Poslednji izmenio dana Uto 15 Maj 2007, 22:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:15

večer Lauda ! do kad ćeš ti izdržati takav tempo rada Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:17

Nemam pojma....nisam spavao od sinoć od 17 h Sad Sad Sad Sad ...jbg a moram jer ne mogu drugačije zaokružiti celu radnju da bih imao zarade.
Jbg za porodicu se mora i što se ne može.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:20

Nemam pojma....nisam spavao od sinoć od 17 h Sad Sad Sad Sad ...jbg a moram jer ne mogu drugačije zaokružiti celu radnju da bih imao zarade.
Jbg za porodicu se mora i što se ne može.

mora se samo jedno, a za to je rano. Čuvaj se Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:20

Iskreno vas molim da se ne ljutite na mene i da doprinesete da forum radi kao da sam tu...
Kada neko nekom priraste srcu kao što ste vi meni onda mi je svaki dan bez vas bezveze i sad me žena optužuje da sam ovisnik a manje sam sto puta na netu nego pre par meseci..Crying or Very sad Rolling Eyes What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:22

Iskreno vas molim da se ne ljutite na mene i da doprinesete da forum radi kao da sam tu...
Kada neko nekom priraste srcu kao što ste vi meni onda mi je svaki dan bez vas bezveze i sad me žena optužuje da sam ovisnik a manje sam sto puta na netu nego pre par meseci..Crying or Very sad Rolling Eyes What a Face

ne ljutim se...bar ja. Navikle smo silom prilika biti same Smile Zato mene bockaju kako mi ide ekavica Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 EmptyUto 15 Maj 2007, 22:25

No,no...mi smo svoju ovisnost davno priznale....pa nije sramota Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,truć...
Nazad na vrh 
Strana 32 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: