Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,truć...

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,truć... - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 22:55

susjeda ::
jel ti to opet sa slagalicom imaš posla Crying or Very sad

Ne, vadila sam veš iz perilice Sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 22:56

lily ::
bok aja , S , evo samo da vas pozdravim
kak ste , kaj je novog

Bokić Lily Twisted Evil uglavnom smo same ovdje Neutral
pa di je društvo nestalo ?? di je šef ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 22:57

kak ste , kaj je novog

Šefa nismo vidle danima...@
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 22:58

aja ::

još malo pa ću i ja Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:00

još malo pa ću i ja Laughing

Kaj onda pitaš..Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:02

kak ste , kaj je novog

treba mu održati lekciju clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:05

Baš mi je žal novkovića...nisam znala da je stari pjer njegova pjesma..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:07

Baš mi je žal novkovića...nisam znala da je stari pjer njegova pjesma..Crying or Very sad

čitam u Večernjaku Borisovu izjavu za medije ...dira u srce Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:08

čitam u Večernjaku Borisovu izjavu za medije ...dira u srce Sad

Gdje, daj link
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:11

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:12

Sad ću se rasplakat Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:13

ovo sam jučer našla o njemu...

ĐORĐE NOVKOVIĆ

Đorđe je rođen 2. rujna 1943. godine u Sarajevu.

Sa 6 godina je krenuo u glazbenu školu, a na Muzičkoj akademiji u Sarajevu diplomirao je dirigiranje u klasi profesora Mladena Pozajića.

Šezdesetih je svirao s Indexima, a zatim osniva Pro Arte. 1968. preselio se u Zagreb i iste godine s pjesmom „Stari Pjer“ postigao prvi uspjeh.

Pisao je pjesme za Mišu Kovača, Nedu Ukraden, Zdravka Čolića, Duška Lokina, Đoa Maračića, Đanija Maršana, Tomislava Ivčića, Terezu Kesoviju, Ivicu Šerfezija, grupu Pro Arte, Gabi Novak, Srebrna krila … i postao najtiražniji skladatelj. Ploče izvođača za koje je on skladao prodavane su u više od 100 milijuna primjeraka . Od 1989. do 2000. živio je u Rovinju 1993. njegova pjesma „Don't ever cry“ u izvedbi riječkih „Putokaza“ bila je prva hrvatska predstavnica na Eurosongu 1996. dobio je Porina za životno djelo. Sudjelovao je na gotovo svim festivalima na ovim prostorima i dobitnik je mnogobrojnih nagrada (Zagreb, Split, Opatija, Krapina, Slavonija …). Do danas je napisao više od 2500 pjesama i prodao oko 20 milijuna ploča. Od 1997. suvlasnik je i direktor programa u najvećoj hrvatskoj diskografskoj kući „Croatia Records“.

NOVINSKI CITATI:

o „natiražniji i najuspješniji skladatelj bivše države“

o „najveći hit maker na našoj estradi“

o „tata hrvatske zabavne glazbe“- navodno sam sebe voli tako zvati,

KAKO OPISUJE SAMOG SEBE:

„Ja sam „picajzlast“ i strog, prava Djevica u svemu. Kod mene sve uvijek mora biti savršeno složeno i čisto, čak su i vješalice u ormaru posložene po bojama. Grozim se prljavih cipela i uvijek sa sobom u torbi nosim pastu za poliranje te žlicu za obuvanje cipela. Volim red, dok je Boris impulzivan i neprilagodljiv, a pritom tvrdoglav kao pravi Jarac. Od mene je, čini se, nasljedio samo ljubav prema glazbi i sportu.“

„Vrlo sam pedantan. Alergičan sam na to da mi vire dlake iz ušiju i nosa, a ne volim ni neuredne obrve. Zato jednom tjedno obavezno sve podšišam škaricama, a onda pincetom iščupam pokoju nestašnu dlaku. Svako jutro brijem glavu,a nakon toga stavim after shave i Nivea kremu preko lica i glave.“

„Ja sam čovjek zaljubljen u svoju ženu, glazbu i sport“

ZANIMLJIVOSTI:

- da nije glazbenik bio bi profesionalni sportaš

- ima sjajnu memoriju, zna 500 telefonskih brojeva napamet

- bio je osmi na svijetu u stolnom tenisu

- može napraviti 100 trbušnjaka u seriji

svaki dan vježba 40 minuta: 20 min. na orbitrecku, 15 min. vesla, 5 min. lupa u vreću i napravi 100 trbušnjaka

spava u spavaćici, mrzi pidžame : „Trenutačno spavam u ženskoj haljini za plažu s nacrtanim sidrom na prsima. Uzeo sam najveći broj i u njoj se osjećam najugodnije“

kako je počeo brijati glavu: posijedio je i počeo bojiti kosu u frizerskim salonima, tamo su mu se smijali pa se preselio u kupaonicu i sam počeo s bojenjem. Onda si je spalio kosu, poludio, uzeo brijač, obrijao glavu i nikada nije zažalio.

ne može si oprostiti što je Borisu prešutio ponudu da profesionalno igra nogomet za NK Zagreb
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:16

A baš je bil poseban.. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:19

A baš je bil poseban.. 8)

Baš poseban.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:19

Opet jura spava a balavica ne Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:22

Šaljem joj 3 a sad idem malo kod svoje gore Smile dođem kasnije.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyPon 07 Maj 2007, 23:24

Šaljem joj 3 a sad idem malo kod svoje gore Smile dođem kasnije.

Bit ću tu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:09

evo me...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:13

ti i aja na smjenu dolaite i odlazite:lol:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:15

ti i aja na smjenu dolaite i odlazite:lol:

dok ti odgovorim nestat ćeš, a doći će Aja Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:21

kako sam rekla tako i je...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:23

samo nema Aje...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 00:29

noć svima
3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 15:10

Dobar jutar.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 EmptyUto 08 Maj 2007, 15:22

Bony ::
Dobar jutar.

O dobar jutar 8)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,truć...
Nazad na vrh 
Strana 13 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: