Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,truć...

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,truć... - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:43

aja ::
Evo me..Sad

Večer Sad

no što je sad ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:44

susjeda ::
Evo me..Sad

Večer Sad

Srde me, svo troje Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Nekog ću ubiti danas...umlatiti. @ @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:46

Evo me..Sad

Večer Sad

Srde me, svo troje Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Nekog ću ubiti danas...umlatiti. @ @

to i nij eništ novo Question reci da si isključena za njih Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:49

Ma...dvoje od njih nije doma, i svejedno zajebavaju Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:51

Ma...dvoje od njih nije doma, i svejedno zajebavaju Rolling Eyes

kako sad to ? Crying or Very sad moje nije jedno kod kuće , a mirnija sam kad je...drugo se sprema da negdje poslje ponoći krene van Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:54

Jura nema izlazak danas...pod kaznom je @

Balavica je na rođendanu a Gazda na fešti...i sad bi ja trebala koordinirati njih dvoje, hoće li ići po nju ili ne...malo se jedan ne javlja na mob, malo drugi...nikak ih spojit study study
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:55

Balavica je na rođendanu a Gazda na fešti...i sad bi ja trebala koordinirati njih dvoje, hoće li ići po nju ili ne...malo se jedan ne javlja na mob, malo drugi...nikak ih spojit study study

zašto ju Gazda ne nazove i dogovore se Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 21:56

zašto ju Gazda ne nazove i dogovore se Crying or Very sad

Zato jer ssu naučeni da im ja sve organiziram. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:00

nisi jedina, al kad već on ide po nju, ne vidim zašto ti moraš zvati jedno i drugo...ima da ju doveze i točka.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:03

nisi jedina, al kad već on ide po nju, ne vidim zašto ti moraš zvati jedno i drugo...ima da ju doveze i točka.

Ah...on je navodno na putu doma, a rođendan traje do 22 Rolling Eyes

Na pozivnici je pisalo: obavezno donijeti piđamu. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:06

Ah...on je navodno na putu doma, a rođendan traje do 22 Rolling Eyes

Na pozivnici je pisalo: obavezno donijeti piđamu. Crying or Very sad

Onda će doći kući i u 22 sata krenuti po mladu damu Smile a ovo sa piđamama nisam priliku doživjeti...:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:11

Ovo je već drugi rođendan s piđamama...ne znam kak im se da preoblačit..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:13

Ovo je već drugi rođendan s piđamama...ne znam kak im se da preoblačit..Crying or Very sad

meni nebi bio problem , ali moja bi se do jutra valjda sredila Laughing to spremanje trebaš vidjeti Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:15

meni nebi bio problem , ali moja bi se do jutra valjda sredila Laughing to spremanje trebaš vidjeti Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

A kaj znaš kaj mene još čeka....ako je na Gazdu, onda će se i ona spremati do jutra Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:16

dok je išla u školu ustajala se u pola šest da stigne na bus u 7 elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:18

dok je išla u školu ustajala se u pola šest da stigne na bus u 7 elephant

Trebala bi vidjeti Gazdu kad se ogledava u ogledalu, sa svih strana...a ja kompletno spremna čekam i govorim mu, lijep si, idemo...Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:20

i ja uvijek čekam, samo ja na vrijeme krenem sa spremanjem...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:21

Meni treba tri minute Smile

Ali Gazda...Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:22

srce mi u petama završilo elephant kako mogu u ovo doba tako leći na zvono Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:23

Meni treba tri minute Smile

Ali Gazda...Rolling Eyes Rolling Eyes

Meni treba i više od tri da provjerim svog da nije obuo različite čarape ili majicu naopačke elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:24

jednom je obukao moju trenerku i jednom donji dio piđame Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:26

srce mi u petama završilo elephant kako mogu u ovo doba tako leći na zvono Rolling Eyes

Pa tko je zvonil??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:27

Pa tko je zvonil??

društvo koje izlazi poslje ponoći Smile prošle subote sam ih vozila pred pola jedan u disko elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:29

Pa tko je zvonil??

društvo koje izlazi poslje ponoći Smile prošle subote sam ih vozila pred pola jedan u disko elephant

Joj...a zakaj tak kasno?
I danas ih voziš?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 EmptySub 05 Maj 2007, 22:31

Pa tko je zvonil??

Joj...a zakaj tak kasno?
I danas ih voziš?

evo upravo me pitala jel mogu voziti...u pola 12 jer sam rekla da mi je ono prekasno da vozim.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,truć...
Nazad na vrh 
Strana 6 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: