Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,truć...

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,truć... - Page 41 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 18:35

Jura tongue tongue idem malo videt šta ima kod Bony
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 18:35

gradski-seljak ::
A dobro.
Ja malo dao si truda da vidim ko nas sve zaj........
A šta ćeš ima i takvih, bace poneku kost, pa očekuju da mi stari koji se ovdje družimo zagrizemo.
Al od toga nema vajde. Pa po postu svakog ko šta piše može se donekle odrediti karakter te osobe i cilj posta.
Smile 8)

He he, istina, al nema veze, ima i takvih, neda mi se zabrinjavati zbog takvih...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 18:37

jura ::
gradski-seljak ::
A dobro.
Ja malo dao si truda da vidim ko nas sve zaj........
A šta ćeš ima i takvih, bace poneku kost, pa očekuju da mi stari koji se ovdje družimo zagrizemo.
Al od toga nema vajde. Pa po postu svakog ko šta piše može se donekle odrediti karakter te osobe i cilj posta.
Smile 8)

He he, istina, al nema veze, ima i takvih, neda mi se zabrinjavati zbog takvih...Smile

Baš tak 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 18:39

A kak si ti gradski?
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 19:52

bok jura...
pa normalno je na forumu ovakvog imena imati ovakve probleme...
isto tako da dodje neki okoreliji i zadrti Hrvat i ja bih se verovatno sa njim kačio ali došao je Kalnapilis tj. četnik....On je na NC nekoliko puta baniran s pravom a bigami nekoliko puta je baniran i čisto iz balovog ili diverzantovovg hira... Kada došao ovde poslao sam mu pp u kojem sam mu saopštio da se što uljudnije ponaša i osim onih slika za sada koliko vidim samo provocira i ne vređa i ne psuje .... dakle mislim da za sada nema razloga za baniranje.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 20:51

večer...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 21:41

susjeda ::
večer...

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 21:57

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 21:58

Nisu me pustili prije...

A sad papam 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:00

ja sam duže na netu...a i cijeli dan sam povremeno virkala...ružno vrijeme me natjeralo da sjedim u kući elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:02

ja sam duže na netu...a i cijeli dan sam povremeno virkala...ružno vrijeme me natjeralo da sjedim u kući elephant

Kak ružno? Kod nas je samo puhalo, ali jaaako.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:04

aja ::

Kak ružno? Kod nas je samo puhalo, ali jaaako.

i kod nas..a mi smo ovdje na udaru i samo što nas nije otpuhalo elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:07

Pa i kod nas je jako pukalo...a sad se smirilo.

Gazda jučer došel u 1 elephant elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:08

kad ga nije imao tko podsjetiti da treba kući Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:09

kad ga nije imao tko podsjetiti da treba kući Laughing

Al me čul jučer...Bla,bla,truć... - Page 41 U075 Bla,bla,truć... - Page 41 U075 Bla,bla,truć... - Page 41 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:11

zaborave oni to brzo Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:13

zaborave oni to brzo Question

Znam...ali ipak sam Bla,bla,truć... - Page 41 U075 Bla,bla,truć... - Page 41 U075 Bla,bla,truć... - Page 41 U075 Bla,bla,truć... - Page 41 U075

Pa morala sam malo Bla,bla,truć... - Page 41 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:14

sve smo iste Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:15

sve smo iste Laughing

Kao da oni nisu...Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:18

i to što kažeš ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:20

Danas smo obavile dio šopinga...a sutra ćemo ostatak, same..
Gazde naravno nema cijeli dan elephant

Nikak naći nekakve natikače ili sandale, ima široku i visoku nogu i ništ nejde na nju....sutra me čeka landranje uzduž i poprijeko po gradu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:23

Nikak naći nekakve natikače ili sandale, ima široku i visoku nogu i ništ nejde na nju....sutra me čeka landranje uzduž i poprijeko po gradu Sad

poznata mi takva noga Smile japanke bi najprije našle da odgovarajju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:24

poznata mi takva noga Smile japanke bi najprije našle da odgovarajju.

Japanke neće. Rolling Eyes

Žulja ju ono između prstiju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:42

ne pitaj gdje sam bila...znaš Question

i mene žulja to među prstima , a uspjela sam kupitii patike koje me žuljaju Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 EmptyPet 18 Maj 2007, 22:45

ne pitaj gdje sam bila...znaš Question

i mene žulja to među prstima , a uspjela sam kupitii patike koje me žuljaju Sad

Laughing Laughing

Ja ću sutra mlade dobiti....moli za nas da nađemo kaj jer će mi krv popiti

Pozdravlja te djevojčica...imam privatni koncert, vježba dijete za dan škole...Bla,bla,truć... - Page 41 C070 Bla,bla,truć... - Page 41 C070
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,truć...   Bla,bla,truć... - Page 41 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,truć...
Nazad na vrh 
Strana 41 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: