|
| Seve ponovno slobodna | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Seve ponovno slobodna Uto 17 Apr 2007, 14:08 | |
| Severina prekinula s Matom
Popularna pjevačica i sedam godina mlađi Mate Čuljak prekinuli su vezu. Navodno su se prošli tjedan jako posvađali u restoranu, a nakon svađe su shvatili kako nisu jedno za drugo.
Najpopularnija hrvatska pjevačica okončala je dvogodišnju vezu sa sedam godina mlađim bratom HTV-ove voditeljice Dijane Čuljak Šelebaj.
Iako se po kuloarima govorka o burnoj svađi u jednom zagrebačkom restoranu, koja je navodno bila začinjena i grubim riječima, Severinin menadžer tvrdi da se par razišao mirno.
"Severina i Mate razišli su se bez ikakve senzacije, osim te da su se razišli. Oboje su dovoljno odrasli da svojom voljom biraju svoj put", izjavio je Tomica Petrović i Večernjem i Jutarnjem.
Tridesetpetogodišnja je pjevačica svoj odnos s ekonomistom Matom, zaposlenim u Fondu za privatizaciju, svojedobno nazivala samo "početkom jednog divnog prijateljstva".
Upoznala ga je u hotelu Sheraton gdje je radio kao animator, a povremeno su se viđali "u prolazu" te u društvu s Matinom sestrom Dijanom Čuljak, njezinim mužem, vlasnikom producentske kuće Core medije, te estradnim menadžerom Edvinom Softićem.
Sevka je već dan poslije svađe u restoranu promijenila bravu i broj mobitela, za Matu više "ne želi čuti", a on je već danima moli za oprost jer ju je uvrijedio grubim riječima, piše Večernjak.
Ponovno probuđene sumnje u to da je ljubavna veza pjevačice i ekonomista zapravo bila samo marketinški trik zauvijek može otkloniti samo vjenčanje, za koje su, do incidenta, pripreme navodno bile u punom jeku. |
| | | Gost Gost
| | | | lily Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Uto 17 Apr 2007, 15:25 | |
| sad će on , pakira kofere , pa put Splita |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Sre 18 Apr 2007, 10:33 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Sub 21 Apr 2007, 20:09 | |
| |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Ned 22 Apr 2007, 01:40 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Ned 22 Apr 2007, 08:03 | |
| Da je komad, je. Al na ovoj slici i nije baš nešt. Ne sviđaju mi se njene usne, premda neki vele da je to ok. Prirodno je prirodno, zar ne?? A ništ ne vidim posebno što joj se vide gaćice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Pon 23 Apr 2007, 16:30 | |
| Kako objašnjavate onda tu veliku tragediju životnu?....ona je u više navrata izjavljivala da se oće udati i rodit gomilu dječurlije, a ovo što radi je samo privremeno dok ne ostvari svoju osnovnu želju a to je imat muža. Dakle, koji je njezin problem pa si nemre naći kakvog pristojnog Balkanca? |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Uto 24 Apr 2007, 11:15 | |
| nije da si ona ne može naći pristojnog balkanca , nego niti jedan pristojan balkanac neće nju osim , naravno našeg big boss-a;) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Uto 24 Apr 2007, 15:25 | |
| Okej, ali čemu je to tako? Da li našim Balkancima smeta njen video uradak, pa je zato neće? Nitko nema tolko velka muda pa da veli: oću ženu koja će rađat, čistit, kuhat, prat, čuvat klince (ili će upravljat onima koji to rade, svejedno) i pušit po potrebi i još k tome je strašno seksi i mogu je pokazivat po partijima? Mislim kako većina ima problem koji nikad ne bi priznali, a to je nesigurnost...Kak ću ja na kraj sa nacionalnom seks bombom? Aaaaaaa, mamaaaaaa, upomooooć.... Ili tak nekak... Ja mislim kako Laudan samo ima dovoljno povjerenja u sebe i svoje sposobnosti. 8) |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Uto 24 Apr 2007, 16:57 | |
| poslije ovih pohvala na laudin račun , biti će mi bolje da |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna Uto 24 Apr 2007, 17:54 | |
| |
| | | lily Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Seve ponovno slobodna | |
| |
| | | | Seve ponovno slobodna | |
|