Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kupujmo Hrvatsko...

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
Gost

Kupujmo Hrvatsko... Empty
PočaljiNaslov: Kupujmo Hrvatsko...   Kupujmo Hrvatsko... EmptySre 22 Nov 2006, 11:58

VEĆINA srpskih političara svoju odluku o kupovini hrvatskih i slovenskih prehrambenih proizvoda baziraju isključivo na kvaliteti proizvoda, stoji u istraživanju beogradskog "Kurira".

Ipak, radikali i socijalisti bojkotiraju hrvatske izvozne proizvode iz "domoljubnih" razloga, no zato mnogi njihovi demokratski kolege priznaju kako su ludi za slatkišima proizvedenim s ove strane granice.

"Bronhi i bajadere me podsjećaju na djetinjstvo. To je još iz perioda kada sam bila Titov pionir." - riječi su Ljiljane Nesterović, članice socijaldemokratske partije Srbije.

Njen stranački kolega Meho Omerović se slaže, i dodaje kako s velikim zadovoljstvom kupuje hrvatske proizvode: "Njihovi proizvodi ne samo da su traženi nego su i cijenjeni. Ne mogu odoliti Dorina čokoladama."

Zato socijalist Ivica Dačić zauzima beskompromisni kontra stav: "U principu, nemam jugonostalgičarske sklonosti. Ne volim one koji mene ne vole. Mislim da bi se trebali prestati uvlačiti susjedima. Ne kupujem hrvatsku i slovensku robu jer su nekorektni prema nama. Kod njih ne možete kupiti srpsku robu, oni ne slušaju našu glazbu (nažalost pogrešna informacija gospodine Dačić, ako ne vjerujete samo posjetite neki od desetak narodnjačkih klubova u Zagrebu; ako se to može nazvati glazbom, op.a.). Iako sam za dobre susjedske odnose, držim se devize: što dalje, to bolje." - završava Dačić svoje obrazloženje.

------------------------------------------------------------

Hej, Lauda, ko vam je taj zmaj Dačić? Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Kupujmo Hrvatsko...   Kupujmo Hrvatsko... EmptySre 22 Nov 2006, 12:41

To ti je jedan kreten, ala slobodan milošević, član je SPS-a i toliko podseća svojim ponašanjem i izgledom na miloševića da mi je muka kada ga vidim.

Inače, što se tiče hrvatskih proizvoda, ja na to gledam ovako
Ja kupujem kvalitetniju robu u srazmeri sa cenom i zato naprimer tu čokoladu Dorina ili kako se već zove samo sam jednom kupio radi probe ali ima puno boljih (milka, najleše želje, simka, nesttle).

Ali recimo karamel bonbone kiki su neprevaziđene i sigurno neću kupiti turske karamele ako ima kiki

Bilo kuda - kiki svuda.

Što se tiče slovenačkih proizvoda cene su im takve da im mogu konkurisati i mnogo jake marke jer je recimo njihov frižider slične cene kao i LG a razlika u kvalitetu je očigledna....zašto bih onda kupio gorenje kada mogu da kupim LG za slične pare....
U Merkator nisam nikada ušao jer nisu dali da se u ljubljani otvori naš tržni centar i ne bih im nikada ni uša zbog toga.

Znači neke se stvari rade sa razlogom tj. iz inata a neke zbog cene i kvaliteta. Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Kupujmo Hrvatsko...   Kupujmo Hrvatsko... EmptyČet 23 Nov 2006, 17:31

Mi smo prije 2-3 tjedna išli kupovat peć za drva i onda smo kupili jednu jer dobro izgleda i uglavnom je funkcionalna a bila je dosta jeftinija od sličnih nekoliko.
I kad smo doši doma utvrdili smo da je iz Srbije.
He, he, he.

Radi zbilja dobro. Još sam samo jednu stvar vidla iz Srbije a to je kuhana šunka u metalnoj konzervi ali nije bila dobra. Preslano.

Dorina je tak, tak, ali ima ona od 70% kakaa isto Kraševa čokolada, ta je vrhunska. I napolitanke su jako fine, ostale marke napolitanki ne valjaju...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kupujmo Hrvatsko...   Kupujmo Hrvatsko... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kupujmo Hrvatsko...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...DRUŠTVO... :: Politika-
Skoči na: