Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

brbljajte ovdje

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

brbljajte ovdje - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:21

aja ::
susjeda ::
JA bi kavu....

Balavci vani slušaju plavi orkestar Nemrem više Nemrem više Nemrem više

ne voliš ih ???

Ma nije to....ali oni su se raspali prije nego su se ta djeca rodila

pjesme naše mladosti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:29

Aj...polijali su produžni kabel, ostali bez svjetla i muzike....izbacilo osigurač. brbljajte ovdje - Page 31 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:31

Aj...polijali su produžni kabel, ostali bez svjetla i muzike....izbacilo osigurač. brbljajte ovdje - Page 31 116797

mislim da ćeš reći hvala Bogu kad odu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:32

I meni se čini...bila sam sad vani, zvali su upomoć, jedna curka naumila u grad, ostali je ne puste "takvu". Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:34

I meni se čini...bila sam sad vani, zvali su upomoć, jedna curka naumila u grad, ostali je ne puste "takvu". Rolling Eyes

nacugala se ? kad smo mi doselili ovdje to je bilo kao da smo djecu pustili sa lanca Sad u stanu, jedna soba, ne smiješ ništa pojačati...ovdje smo se preporodili, a i djeca su se malo ispuhala Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:36

Napila ko majčica zemlja....ipak otišle prema gradu, ona i još dvije..Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:38

ufff... sva se naježim kao da je moja Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:40

A sad će je prošetat po gradu dok je ne otrijezne i onda uredna doma....tak ti svi rade svake subote...
Napiju se odmah, onda se trijezne da mogu doma relativno uredni. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:45

A sad će je prošetat po gradu dok je ne otrijezne i onda uredna doma....tak ti svi rade svake subote...
Napiju se odmah, onda se trijezne da mogu doma relativno uredni. Sad

tako je svuda, a cugali smo i mi, moram priznati Laughing samo sada na to gledam drugim očima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:47

Istina....ali nikad tak da nisam znala za sebe.....no dobro, samo jednom, bili smo maturanti...fali mi cijelo popodne u sjećanju. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:51

Istina....ali nikad tak da nisam znala za sebe.....no dobro, samo jednom, bili smo maturanti...fali mi cijelo popodne u sjećanju. Arrow

ja se nisam napila kad smo maturirali...a ipak se ne sjećam tog dana. Mislim da nismo ništa slavili...grozan razred Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:52

ja se nisam napila kad smo maturirali...a ipak se ne sjećam tog dana. Mislim da nismo ništa slavili...grozan razred Question

Mi od onda nismo imali ni jednu godišnjicu mature....nikad nitko ništ organiziral..Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:55

Mi od onda nismo imali ni jednu godišnjicu mature....nikad nitko ništ organiziral..Sad

Nismo ni mi Question ja sam prve dvije išla u drugu školu...znaš kako je bilo i svih imena se sjećam, a od ovih se sjećam par imena Laughing i nemam želju ni sastajati se s njima. Radije bi vidjela neke iz osnovne škole.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 22:59

I ja sam prve dvije išla u drugu školu..

Mi smo slavili 15 godišnjicu osnovne škole....cijala generacija, 4 razreda....ludo je bilo, ja sam bila trudnica s djevojčicom..Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:02

naših je pola otišlo preko Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:02

naših je pola otišlo preko Smile

Naših nije. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:03

Gdje je depra?? Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:05

Gdje je depra?? Rolling Eyes Rolling Eyes

hmmm...ne znam Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:06

Eh...idem si kavu skuhati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:08

još nisi farao i gdje je Gazda 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:09

još nisi farao i gdje je Gazda 40

Nisam još....Gazda doma....balavci sve divljiji...nadam se da nitko neće policiju pozvat Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:12

Da nisam to prošla ne bih ovo napisala, ali njima ne treba dopustiti okupljanja kod kuće i točka. Ne znaju granice Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:14

Da nisam to prošla ne bih ovo napisala, ali njima ne treba dopustiti okupljanja kod kuće i točka. Ne znaju granice Rolling Eyes

A navodno će uskoro u grad....pa nek tam larmaju. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:15

A navodno će uskoro u grad....pa nek tam larmaju. Rolling Eyes

ak je ponestalo cuge onda će otići 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 EmptySub 14 Apr 2007, 23:17

Mislim da je....nadam se da je...

Imam kavu, Gazda ni a...Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

brbljajte ovdje
Nazad na vrh 
Strana 31 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ja sam ovdje...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: