Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

brbljajte ovdje

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

brbljajte ovdje - Page 27 Empty
PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:15

Lauda ::
susjeda ::
Devojke Twisted Evil moram kući jer sam dao izlazak najstarijoj ''klincezi'' tj. supruzi, pa moram biti sa klncezama dok ona tulumari sa svojim drugaricama ... pozdrav.

ovo bi mogla svome pročitati Crying or Very sad noć Lauda Twisted Evil

možda se javim sa kućnog comp.-a Laughing

mi smo tu...nema ti za nas izlazaka Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:17

S, ne mogu naći...ali ako volite kokos, ovo je idealan kolač.....to sam napravila umjesto kinder pigvija..Arrow

6 jaja, 6 žlica brašna, 6 žlica šečera i tri žlice kakaa, malo praška za pecivo...ispeći a u međuvremenu skuhati sirup od 2 dcl vode i 15 dag šećera..prelijati vruće po vrućem biskvitu, kad je pečen. Onda skuhati kremu kao za bijelu pitu i u vruće umiješati kokos...10 dag po receptu, ja stavim više...u ohlađeno dodati margarin. Namazati kremu po biskvitu i gore staviti čokoladnu glazuru.
Bunili su se moji da im to nije fino, ali je planulo u roku keks.
Obožavam te kolače. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:19

aja ::
S, ne mogu naći...ali ako volite kokos, ovo je idealan kolač.....to sam napravila umjesto kinder pigvija..Arrow

6 jaja, 6 žlica brašna, 6 žlica šečera i tri žlice kakaa, malo praška za pecivo...ispeći a u međuvremenu skuhati sirup od 2 dcl vode i 15 dag šećera..prelijati vruće po vrućem biskvitu, kad je pečen. Onda skuhati kremu kao za bijelu pitu i u vruće umiješati kokos...10 dag po receptu, ja stavim više...u ohlađeno dodati margarin. Namazati kremu po biskvitu i gore staviti čokoladnu glazuru.

vole moji sve...kopirat ću si recept, a kad ću ispeći Crying or Very sad javit ću ti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:21

vole moji sve...kopirat ću si recept, a kad ću ispeći Crying or Very sad javit ću ti Laughing

Mislim, nije puno posla s njim...za biskvit ne odvajam žumanjke i ne radim snijeg, ne treba..a kolač je sočan i lijepo izgleda...i nikad ga nisam zeznula. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:22

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:23

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:25

Ne,neto...na slikici je izgledalo kak bounty čokoladice....ma nema veze, ovaj koji sam ti napisala je po okusu sličan bounty čokoladi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:27

Komp je opet počel lupati Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:28

Ne,neto...na slikici je izgledalo kak bounty čokoladice....ma nema veze, ovaj koji sam ti napisala je po okusu sličan bounty čokoladi. Smile

u zadnje vrijeme nemam volje za peći kolače Arrow a i sad sam zasjela , a htjela sam ujutro skoknuti do tržnice, a izgleda ništa od toga Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:29

u zadnje vrijeme nemam volje za peći kolače Arrow a i sad sam zasjela , a htjela sam ujutro skoknuti do tržnice, a izgleda ništa od toga Sad

Nejdem sutra nikam. Ni pod prisilom. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:30

Prokletnik ne trza ni na ruku ni na nogu. I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:31

Laughing Laughing Laughing obožavam vas...
moram početi pisati knjigu o vama dvema ....
inače Čupavac iz kutije (mlađa klinceza) spava, za divno čudo, starija je budna i traži da dodjemo zajedno ovde, evo je pored mene Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:32

ti i tvoji izlasci iz kuće Question ja bi se ucrvala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:32

Čime da odvalim taj ventilator da prestane tulit?? pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:34

A kaj mi fali?? brbljajte ovdje - Page 27 C070 brbljajte ovdje - Page 27 C070

Jučer smo Gazda i ja popili kavu u dvorištu....prisilili su me izaći elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:35

Skužajte me sekundu...idem ubiti ventilator. @ @ @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:35

Laughing Laughing Laughing obožavam vas...
moram početi pisati knjigu o vama dvema ....
inače Čupavac iz kutije (mlađa klinceza) spava, za divno čudo, starija je budna i traži da dodjemo zajedno ovde, evo je pored mene Laughing

farao imaj na umu da sam ja promijenila avatar i sada sam Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:37

A kaj mi fali?? brbljajte ovdje - Page 27 C070 brbljajte ovdje - Page 27 C070

Jučer smo Gazda i ja popili kavu u dvorištu....prisilili su me izaći elephant elephant

Rolling Eyes pijenje kave na dvorištu nazivaš izlaskom elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:37

za kćerku jedna 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:41

Evo me....malo sam ga pročačkala. Haklecom br 1. brbljajte ovdje - Page 27 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:45

nije to rondanje ništ...meni godinama zvrnda Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:47

Nervira me. A svako malo ga očistim od prašine, kolko se toga skupi, to je čudo jedno. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:48

Nervira me. A svako malo ga očistim od prašine, kolko se toga skupi, to je čudo jedno. I love you

pričaj mi o prašini What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:48

za kćerku jedna 3

kaže mala: ''reci teti da se zahvaljujem i ima poljubac od mene.''

Ja joj kažem da ti nisi teta i da bi joj samo mama mogla biti Laughing
dobio sam pljusku zbog te izjave 56
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 EmptySub 14 Apr 2007, 00:51

za kćerku jedna 3

kaže mala: ''reci teti da se zahvaljujem i ima poljubac od mene.''

Ja joj kažem da ti nisi teta i da bi joj samo mama mogla biti Laughing
dobio sam pljusku zbog te izjave 56

oš da ima nemirne snove farao ma baka bija njoj mogla biti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 27 Empty

Nazad na vrh Ići dole

brbljajte ovdje
Nazad na vrh 
Strana 27 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ja sam ovdje...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: