Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

brbljajte ovdje

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

brbljajte ovdje - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:04

popila sam...sada bi mi bilo stvarno kasno za novu kavu. Razmišljam već o spavanju, naporan dan sam imala.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:05

susjeda ::
popila sam...sada bi mi bilo stvarno kasno za novu kavu. Razmišljam već o spavanju, naporan dan sam imala.

Ja nisam...a i konačno sam malo duže spavala ujutro. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:06

ja ni to Neutral probudila se u šest Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:09

ja ni to Neutral probudila se u šest Rolling Eyes

Zakaj tak rano?? brbljajte ovdje - Page 6 288334 brbljajte ovdje - Page 6 288334 brbljajte ovdje - Page 6 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:15

ne znam Sad probudila se i nisam više mogla spavati. Bar da se sutra probudim ranije...treba kolače peći.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:17

ne znam Sad probudila se i nisam više mogla spavati. Bar da se sutra probudim ranije...treba kolače peći.

To se meni ne može dogodit...da se probudim sama od sebe i da ne mogu zaspat Laughing Laughing

Kakve kolače ćeš peći?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:19

hmmm...što ispadne Laughing crvenkapicu sigurno, metar možda, trokutiće , a ne znam Question reći ću ti kad budu gotovi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:21

hmmm...što ispadne Laughing crvenkapicu sigurno, metar možda, trokutiće , a ne znam Question reći ću ti kad budu gotovi Very Happy

Mogu ja konačno dobiti recept za tu slavnu crvenkapicu?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:24

aja ::

Mogu ja konačno dobiti recept za tu slavnu crvenkapicu?? Crying or Very sad

jesi već tražila Crying or Very sad sa neta sam ju skinula. Idem pogledati ak je isprintana adresa...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:27

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:29

našla sam...

[url=http://www2.serbiancafe.com/kuvar/7/1657/Crvenkapica-kolac
http://www2.serbiancafe.com/kuvar/7/1657/Crvenkapica-kolac[/quote[/url]]

Mljac, izgleda super . Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:31

dobar je, moji ga vole ...a sada odo na spavanje. Noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyČet 05 Apr 2007, 23:33

noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 00:02

bok društvo Twisted Evil
imam adsl Idea runda za sve Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 00:05

glede ovog kolača- ne znam radit sa želatinom elephant nikad mi ne ispadne kao na slici 7
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 00:41

komšinica ::
bok društvo Twisted Evil
imam adsl Idea runda za sve Idea
ja ujutro idem u telekom da potpišem ugovor za adsl 8)
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 08:45

59 svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 13:28

Može li me netko, pliiiiiiiiiiiiiiiiz ubit? Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 14:54

LOL Aja;D

Dan;)
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:35

komšinica ::
glede ovog kolača- ne znam radit sa želatinom elephant nikad mi ne ispadne kao na slici 7

blago svima vama sa adsl-om ... ja sam izgleda u nekoj, ma znate već gdje Question

Komšinice, želatinu ne smiješ pregrijati i moraš biti brza kad ju stavljaš u kremu, a uostalom sada postoji i bolje rješenje. Želatina(prah) koju isipaš direktno u kremu bez ikakvog zagrijavanja.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:39

Dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:44

večer Lauda ! Malo je falilo da odem i ja...nikoga Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:52

i jesam sama...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:52

čak i sinoć je bilo tako, valjda su se ljudi malo zamorili od neta Crying or Very sad , a i proleće je pa imaju puno toga za uraditi oko kuće. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 EmptyPet 06 Apr 2007, 21:55

Lauda ::

čak i sinoć je bilo tako, valjda su se ljudi malo zamorili od neta Crying or Very sad , a i proleće je pa imaju puno toga za uraditi oko kuće. Smile
,

a tu si...evo između dva odgovora meni nestali smajlići Sad

Proljeće, poslovi...pa ne rade noću oko kuće...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: brbljajte ovdje   brbljajte ovdje - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

brbljajte ovdje
Nazad na vrh 
Strana 6 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ja sam ovdje...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu